Loppuvuoden valmistelut

Loppuvuoden valmistelut

Vuoden viimeinen kuukausi tuo mukanaan paljon  tekemistä. Loppuvuoden järjestelyt ja ensi vuoteen valmistautuminen on tärkeää tehdä hyvin, jotta voimme siirtyä sulavasti vuoteen 2018. Kullakin tiimillä on omat projektinsa, jotka tulee saattaa loppuun ja tehtävät, jotka täytyy valmistella tammikuulle.

 

Kaikille tiimeillemme yhteisiä tehtäviä ovat ensi vuoden budjetin sekä aikataulujen suunnittelu. Taloustiimi mm. toteuttaa myös ensi vuoden verosuunnittelun. Markkinointi- ja webtiimit viimeistelevät loppusuoralla olevia projekteja, suunnittelevat ensivuoden kalentereita ja suorittavat asiakashankintaa. Viestintävastaavamme suunnittelee ensi vuoden aikatauluja ja sosiaalisen median sisältöjä. Tammikuussa tiimit pääsevätkin taas uusien haasteiden pariin. Tapahtumatiimimme keskittyy ensi vuoden tuleviin suunnitelmiin ja aikataulutuksiin, sillä tulossa on suurempi projekti ja sen haasteet.

 

Koko henkilöstömme valmistautuu myös seuraavaan rekryyn, joka käynnistetään helmikuussa. Kuten joka vuosi, henkilöstömme vaihtuu kevään ja kesän aikana ja vanhat työntekijät siirtyvät joko hallitukseen tai jatkavat kohti uusia haasteita. Rekryt tuovat mukanaan paljon töitä koko henkilöstölle suunnittelun, mainonnan, haastattelujen ja perehdytyksen merkeissä. Toivommekin tulevalle keväälle paljon hakemuksia!