Lukuvuosi web-vastaavana

Lukuvuosi web-vastaavana


Terve, minä olen Mirka. Opiskelen Teuvo Pakkalan kampuksella kansainvälistä liiketaloutta ja tietotekniikkaa ja olen toiminut Trapestilla web-vastaavana kohta vuoden.

 

Kuulin tuttujeni kautta, että Trapestilla olisi web-vastaavan paikka avoinna ja päätin jättää hakemuksen. Tänne sitten päädyin vastaavaksi tietämättä varsinaisesti mitä tuleva vuosi tulee pitämään sisällään, mutta ihan mahtava vuosi alkaa olla takana huipulla työporukalla.

 

Web-vastaavana työhöni kuuluu web-tiimin johtamista, projektien hallintaa, työnjakoa, yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa sekä web-sivuston suunnittelua ja toteutusta. Olen oppinut vuoteni aikana erittäin paljon, sillä työtehtävä sisältää paljon vastuuta ja olen joutunut astumaan mukavuusalueeni ulkopuolelle. Mielestäni vuosi Trapestilla on ollut erittäin antoista ja antaa minulle suuren plussan ansioluettelooni, sekä on helpottanut harjoittelupaikan löytämistä.

 

Web-vastaavan töiden lisäksi, olen myöskin osallistunut Trapestin tapahtumatiimiin, jossa suunnittelimme muun muassa Trapestin sisäisiä tapahtumia henkilöstölle. Trapesti on antanut minulle mahdollisuuden vahvistaa tunneilla oppimiani aisioita, vuoden työkokemuksen vastaavana sekä uusia ystäviä.

 

Haluaisin vielä kiittää mahtavia web-tiimiläisiä, huippuja työkavereita, sekä vastaavia opettajia ja hallituksen jäseniä kaikesta avusta ja yhteistyöstä kuuluneen vuoden aikana!