Minustako markkinointivastaava?

Minustako markkinointivastaava?

Moikka! 

Mää oon Kuosmasen Elli-Maija, tuttavallisemmin Eve ja työskentelen tän vuoden Trapesti Oy:n markkinointivastaavana. Oon kotoisin Oulusta ja opiskelen toista vuotta markkinoinnin ja myynnin osaamisalaa. Toimin myös tän vuoden opiskelijatuutorina, joten mut on saattanu nähdä niissäkin merkeissä.

Kun joku kysyy multa, miksi lähdin Trapestille, vastaan etten tiedä. Vielä ensimmäisen vuoden kevätpuolella en tiennyt, mihin haluan suuntautua. Pohdin pitkään esimiestyötä ja henkilöstöosaamista sekä markkinointia ja myyntiä. Olen aina halunnut opiskella myyntipainotteisesti ja unelma-ammattini olisikin myyntiedustaja tai aluepäällikkö. Edellisvuoden Trapestilaiset kävivät esittäytymässä meille ja jakoivat hakemuslomakkeita halukkaille. Kun kerrottiin, että työstä saa opintopisteitä, joilla voi korvata tavallisia luento-opintoja tartuin tilaisuuteen heti ja rustasin nimeni lappuun. Oon aina tykännyt opiskella enemmän toiminta- kun lukemispainotteisesti, joten työ Trapestilla sopii mulle ihan täydellisesti. Vaikka kyse on markkinointivastaavan työstä ja haaveet ovat myynnissä, pääsee täällä tekemään tosi paljon molempia.

Olin aluksi todella epävarma, enkä tiennyt oonkohan nyt sittenkään ihan oikeassa paikassa. Epävarmuus katosi nopeasti, kun tajusin, että täällähän on kaikki muutkin ihan vaan harjoittelemassa käytännössä sitä, mitä tunneilla opitaan. Tosi monet luulee aina, että Trapestille tuleminen vaatii jo aikaisempaa kokemusta työstä, mutta väärässä olin ja väärässä ovat yleensä muutkin. Tällä hetkellä meillä on tosi huippu tiimi, jonka kanssa on mukavaa työskennellä ja viettää muutenkin aikaa toimistolla ja sen ulkopuolella. Kerrotaan kans tosi mieluusti tästä hommasta lisää, joten rohkeasti vaan kysymään toimistolta tai ihan vaikka vaan käytävällä nykäseen hihasta