Odotukseni vuodesta henkilöstövastaavana

Odotukseni vuodesta henkilöstövastaavana

Heippa! Olen Anni Honka ja toimin tämän vuoden Trapestilla henkilöstövastaavana ja opiskelen toista vuotta esimiestyötä ja henkilöstöhallintoa. Tehtäviini meillä Trapestilla kuuluu mm. uusien trapestilaisten rekrytointi sekä tuntiseuranta, mutta paljon pääsee myös itse vaikuttamaan ja olemaan osallisena myös muissa projekteissa. Hain itse Trapestille hetken mielijohteesta ja vaikka töitä on riittänyt toisen työn ja koulun pyörittämisen kanssa, päivääkään en ole katunut! 

HR-puolella oman alan työtehtäviin on melko vaikea päästä, siksi tiesinkin jo heti opiskelun alun jälkeen suuntautumista päätettäessä, että jotain jalkaa oven väliin täytyy saada. Trapesti vaikuttikin oikeaan saumaan sopivalta mahdollisuudelta. Parasta työssä on ne oikeat kontaktit ja yritykset, joiden kanssa tehdään yhteistyötä. Koen normaalissa opiskelussa vaikeimmaksi juuri itsenäisen työskentelyn ja sen, että täytyy lukea kirjasta oman arvosanan eteen. Siksi näin lukuisien ryhmätöiden suurena ystävänä erityisesti nautin työkavereista sekä siitä, että meillä Trapestilla porukkaa on niin moneksi. Vähän kuin oikeassa työelämässäkin.

Tässä vaiheessa syksyä hommaa ei henkilöstövastaavana ole vielä niin paljoa riittänyt ja työn määrä on ollut paljon myös omasta aktiivisuudesta kiinni, mutta loppuvuotta kohti uusia projekteja on tulossa enemmän. Erityisesti nyt tässä vaiheessa odotan kevään rekryä ja uusien trapestilaisten tapaamista!