Odotukseni vuodesta Trapestilla

Odotukseni vuodesta Trapestilla

Tervehdys! 

Olen Arttu Raunio ja tulen toimimaan seuraavan vuoden ajan Trapestilla toimitusjohtajan tehtävissä. Tehtäviini toimitusjohtajana kuuluu muun muassa operatiivisesta toiminnasta vastaaminen sekä hallituksen ja työntekijöiden välisenä tukipilarina toimiminen. 

Fiilikset tulevasta vuodesta ovat hyvät, mutta myös mietteliäitä ajatuksia on herännyt runsaasti. Toiminnan aloittaminen on omalla kohdalla lähtenyt käyntiin hieman epävarmasti, sekä kokonaiskuvan hahmottaminen tässä vaiheessa on vielä paikoittain haasteellista. Vaikkakin tämänkaltaiseen työtehtävään perehdytys on vaikeaa, teki edellinen toimitusjohtaja Leo parhaansa opettaakseen minulle pääpointit kyseisestä tehtävästä. 

Hitaasta alusta huolimatta odotan silti erittäin mielenkiintoista sekä antoisaa vuotta Trapestilla. Vastuunottaminen isommassa roolissa kasvattaa mielenkiintoa omaa alaa kohtaan, sekä tuo mukanaan uusia näkökulmia opinnoille. Suuntautumiseni kannalta esimiestyöhön odotan paljon uusia kokemuksia ja toivon oppivani mahdollisimman paljon johtajana toimimisesta. Ohjaavien opettajien ohjeistus on auttanut paljon heti alkuun, ja niin sanottu ”tekemisen meininki” on havaittavissa koko porukasta. Olen varma, että seuraava vuosi Trapestilla tulee olemaan mahtava niin yrityksen kuin henkilöstönkin kannalta.