Tervetuloa Trapestille!

Tervetuloa Trapestille!

Tervetuloa uudelle lukuvuodelle niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat! Jälleen saamme ilon olla mukana Teuvo Pakkalan kadun kampuksen toiminnassa ja tuoda teille uusia tuulia ja mahdollisia tapahtumia alkaneen lukuvuoden aikana.

Perinteiseen tapaamme Trapestilla on tehty vuosittainen henkilöstön vaihdos, mutta mukana on myös vanhoja kasvoja. Aloitimme uudella porukalla toiminnan lukuvuoden alkaessa ja jatkamme aina lukuvuoden loppumiseen saakka. Tulemme julkaisemaan sivuillemme uusien työntekijöidemme kuvat ja työnimikkeet seuraavien viikkojen aikana. Olemme ottaneet innolla vastaan työt, jotka edeltäjämme ovat jättäneet ja aiomme jatkaa toimintaa täydellä teholla, jota ensi vuonnakin Trapestille riittäisi hakijoita ja kiinnostusta.

Millaista on työskennellä Trapestilla?

Trapestilla teemme koulun ohella töitä oikeassa yrityksessä, oikeille asiakkaille. Meidän tavoitteena on helpottaa asiakkaittemme toimintaa muun muassa hoitamalla heidän kirjanpitoa, verkkosivuja ja markkinointia. Sloganimme ”Jotta sinä voit keskittyä asiakkaisiin” on toimintamme kulmakivi ja pyrimme hyödyntämään sitä jokaisessa asiakkuudessamme 100% varmuudella.

Trapesti luo turvallisen ympäristön oppia työelämän taitoja ja alaa, jolle kouluttaudumme, sillä toimistomme sijaitsee paikassa, josta löytää kymmeniä alan ammattilaisia. Saamme työstämme suurimmaksi palkkioksi työkokemusta, jonka avulla moni entisistä työntekijöistämme on työllistynyt alallemme vuosien varrella. Saamme myös työpanostamme vastaavat opintopisteet, joita voi maksimissaan saada 15 kappaletta.

Yksi isoimmista eduista Trapestilla on kullan arvoiset kontaktit työelämään ja potentiaalisiin työnantajiin työvuotemme aikana. Viime vuonna osa työntekijöistämme sai työtarjouksia joko asiakkailtamme, tai kontakteiltamme, joita saimme esimerkiksi Tuuni-tapahtuman kautta. Olemme saaneet mahtavan tilaisuuden opetella työelämää koulutuksemme ohella, ja saavuttaa jotain sellaista, mitä koulun penkiltä ei suoraan saa käteen.

Tulemme olemaan aktiivisesti toimistollamme, joka sijaitsee koulumme kellarikerroksessa. Tule rohkeasti kysymään lisää toimistoltamme, jos haluat tietää toiminnastamme enemmän, tai jos sinulla on meille potentiaalinen asiakas! Haluamme ottaa kaikki asiakastarjoukset vakavissamme ja kartoittaa heidän tarpeet yritykseltämme.

Pidemmittä puheitta koko Trapestin uusi henkilökunta toivottaa kaikille mukavaa alkanutta lukuvuotta, toivottavasti törmätään koululla!