Trapestin syksy

Syksy on koittanut ja uudet tuulet puhaltavat Trapestilla, sillä henkilöstö koki vuosittaisen vaihdoksensa kevään ja kesän aikana. Uusi henkilöstö viettää jälleen vuoden Trapestin riveissä.

Syksyn tullen koitti myös 7.9 Oamkin lukuvuoden avajaiset, jossa myös Trapesti oli esittelemässä toimintaansa. Ständin ympärillä riitti kävijöitä ja uudet haalarimerkkimme löysivät omistajansa. Oli ilo esitellä opiskelijayrityksemme toimintaa.

 

Oamkin lukuvuoden avajaisissa palkitaan vuosittain vuoden julkaisu, opinnäytetyö, opiskelija, opettaja ja oamkilainen. Iloksemme tänä vuonna vuoden opiskelijaksi valittiin oma toimitusjohtajamme Julia Hoikkala.

Julia Hoikkala on ennakkoluuloton opiskelija, joka lähtee rohkeasti mukaan erilaisiin projekteihin kehittäen jatkuvasti itseään. Hän suoritti viime keväänä osan opinnoistaan opiskelijayritys Trapestin toimitusjohtajana ja lisäksi hän on toiminut tuutorina. Julia on hyvä esimerkki siitä, että Oamkissa on monenlaisia tapoja saada opintopisteitä ja sellaista kokemusta, jota varmasti arvostetaan myös tulevassa työelämässä.

-Oulun ammattikorkeakoulu