Trapestin uusi ilme

Trapestin uusi ilme

 

Kuten jokainen yritys, myös Trapesti kaipaa välillä pieniä tai suurempiakin muutoksia. Vuoden 2017 lopussa Trapestin hallitus teki päätöksen muutoksista yrityksen graafisessa ilmeessä ja muutoksia lähdettiinkin suunnittelemaan palanen kerrallaan.

 

Uusi logo ja tulevat muutokset

Ensimmäinen tehtävämme oli suunnitella uusi logo ja sen mukana tuleva värimaailma koko graafiselle ilmeelle. Vanhassa logossamme yhdistyi vaalea sinininen ja oranssi, mutta nyt päätimme luopua sinisestä. Oranssi tuntui luontevalta valinnalta, sillä se on kulkenut aina mukana Trapestin graafisessa ilmeessä ja on yhdistettävissä Oulun ammattikorkeakouluun, jonka yhteydessä toimimme. Uusi logomme kuvaa myös sitä, mistä nimemme Trapesti on syntynyt. Moni ei tiedäkään, että Trapestin nimi on lyhenne ”Tradenomi pestistä”.

 

Graafisen ilmeen muuttaminen ei ole pieni juttu, sillä niin suuri muutos vaatii kaikkien tulosteiden ja materiaalien uusimisen.  Tulemme uudistamaan myös yrityksemme web-sivut ajan myötä, joko nykyisen tai seuraavan henkilöstön toimesta, kun rekryt on suoritettu. Sivujen uudistus tuleekin olemaan oman web-tiimimme käsialaa.

 

Logon suunnitellut ja toteuttanut graafikko Paavo Alavesa.