Uusi vuosi ja uudet kujeet

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi 2017 on takanapäin, joten on aika aloittaa uusi ja toivottavasti vieläkin parempi vuosi 2018. Trapestin henkilöstö palasi jo viikko sitten joululomalta ja touhuaa nyt töidensä parissa. Uusi vuosi näyttää nyt jo hyvältä, sillä näkyvissä on paljon tekemistä ja tämän lukuvuoden henkilöstölle uusia asioita.

 

Helmikuussa 1.2 osallistumme Oulun ammattikorkeakoulun Tuuni 2018- tapahtumaan, joka järjestetään Teuvo Pakkalan kampuksella. Kyseisessä tapahtumassa esittelemme omaa yritystämme ständeilemällä, sekä avaamme tämän kevään rekrytoinnit! Tuunissa onkin mainio tilaisuus tulla jututtamaan henkilöstöämme ja tutustumaan yrityksemme toimintaan.

 

Tuuni-tapahtuma tarjoaa hienon tilaisuuden Teille, hyvät työnantajat, rekrytoida kampuksemme opiskelijoita avoimiin harjoittelu- ja työpaikkoihin. Tapahtumassa voitte tarjota opiskelijoille myös opinnäyte- ja projektityöaiheita sekä keskustella kampuksen henkilöstön kanssa mahdollista muista yhteistyömuodoista.

OAMK, 2016

Suuri osa tulevaa kevättä on helmikuussa alkava rekry, jossa etsimme uutta henkilöstöä seuraavalle lukuvuodelle. Trapesti tarjoaa hurjasti erilaisia töitä; johtamisen, esimiestyön, talouden, markkinoinnin, web- ja graafisensuunnittelun sekä tapahtumasuunnittelun parista. Trapestilla työskenteleminen on hyvä keino kerätä työkokemusta jo ennen valmistumista. Toivomme saavamme paljon hakemuksia, joten pysy kuulolla ja ole valmiina heti helmikuussa!

 

Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta!

 

Sädetikku