Vilkas syksy Trapestilla

Vilkas syksy Trapestilla

 

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja syksy on ohitse.

Tämän vuotisesta henkilöstöstä on muodostunut hyvä porukka, joiden kanssa olemme saaneet paljon aikaan. Vanhoja projekteja on saatettu loppuun ja uusia aloitettu. Vanhat asiakkaat pysyvät mukana ja uusia asiakassuhteita on luotu. Voin suoraan sanoa, että tekeminen Trapestilaisilta ei ole loppunut, mutta tarmoa ja halua tehdä meillä riittää.

 

Syksyn aikana olemme järjestäneet muutamia erilaisia tapahtumia ja ständeilleet kampuksellamme. Halloweenina koko toimisto oli kammottavissa tunnelmissa ja järjestimme kampuksemme opiskelijoille pieniä aktiviteetteja Halloweenin kunniaksi. Olimme piilottaneet Teuvo Pakkalan kampukselle pieniä kurpitsoja löydettäväksi ja niitä palauttamalla sai joko palkinnon tai ”karkki vai kepponen”- mahdollisuuden. Kurpitsoja palautettiin innokkaasti ja suuri osa palkinnoista löysi omistajansa.

 

Yrittäjänpäivän järjestimme 8.11 jolloin saimme nuoria Oululaisia yrittäjiä kampukseltamme luennoimaan. Yrittäjät kertoivat omista yritystarinoistaan ja kokemuksistaan. Me kaikki Trapestilaiset olemme itsekin opiskelijoita, joten oli hienoa päästä kuulemaan opiskelijatovereiden kokemuksia yrittämisestä ja sen mahdollisuuksista.

 

Tapahtumia järjestäessämme yritämme tuoda Trapestia opiskelijoiden tietoisuuteen ja olemme tänä syksynä saaneet huomata, että tavoitteessa on onnistuttu. Opiskelijayrityksemme on saanut paljon huomiota ja syksyn rekrytoinneissa markkinointi- ja taloussuunnittelijan paikoille löytyi paljon halukkaita. Seuraavat rekryt aloitamme jo ensi vuoden helmikuussa, jolloin haemme uusia vastaavia ja heille tiimejä. Pysy kuulolla!

Tämä vuosi on kohta taputeltu ja ensi vuodelle meillä on suuria suunnitelmia.