Vuosi markkinointivastaavana

Vuosi markkinointivastaavana

Moi! Oon Atte Bergström, toisen vuoden liiketalouden opiskelija ja oon suuntautunut luonnollisesti myyntiin ja markkinointiin, koska oon ollut Trapestin markkinointitiimissä pitkään. Sen verran pitkään, että rupeamani oli lähes kaksi kertaa pidempi, kuin tavallisesti Trapestilla.

Päädyin aikanaan hieman jopa vahingossa hakemaan Trapestille. Sen aikainen toimitusjohtaja Julia tuli marraskuussa 2017 mainostamaan avoinna ollutta markkinointisuunnittelijan paikkaa kaverilleni, mutta hän kehotti minua hakemaan sitä. Ajattelin käydä katsomassa minkälainen homma on kyseessä, koska en juurikaan Trapestista silloin muutaman kuukauden opiskelun jälkeen mitään tiennyt. Haastattelu sujui rennosti ja seuraavalla viikolla sain puhelun, että paikka on mun. 

Alku sujui uutta opetellessa ja pääsi näkemään prosessit, joita asiakastöissä käydään läpi. Työn alla oli mm. markkinointisuunnitelmaa ja asiakastyytyväisyystutkimusta. Aiempi porukka otti hyvin vastaan, vaikka tulin kesken kaiken mukaan.

Trapestilla muutaman kuukauden oltuani, minulle tarjottiin markkinointivastaavan paikkaa, kun edeltäjäni, ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Joonas lähti Trapestilta. Otin paikan mielelläni vastaan ja se oli helppoa, kun tiesin jo ”talon tavat”. Siitä lähtien olen nykyisessä tehtävässä ollut ja matkan varrella on tullut nähtyä, sekä koettua kaikenlaista uutta, johon en koskaan olisi luennoilla törmännyt. Olen päässyt suunnittelemaan ja luomaan sisältöä yritysten markkinointikanaviin, olemaan läsnä erilaisissa tapahtumissa ja päässyt paremmin sisään markkinoinnin ihmeelliseen maailmaan. 

Minullakin oli se tilanne, etten ollut kovinkaan varma mitä Trapestilla eteen tulee. Vaikka ei olisi varma omasta osaamisestaan, toimistolla tulee aina apua ja vinkkejä kaikkeen liittyen. Neljäänsataan tuntiin on sisältynyt paljon pitkiä päiviä, hauskoja hetkiä ja kiireisiä deadlineja, mutta hetkeäkään en niistä vaihtaisi pois. Koen, että sain Trapestista paljon hyödyllisiä taitoja työelämään. Haluankin kiittää kaikkia, joiden kanssa sai toimistolla työskennellä, sekä suositella Trapestia lämpimästi kaikille.