Vuosi tapahtumavastaavana

Vuosi tapahtumavastaavana

Terve, olen Mannisen Viivi, opiskelen Teuvo Pakkalan kampuksella kolmatta vuotta International Business linjalla. Tämän vuoden toiminut Trapestilla tapahtumavastaavana ja pitänyt huolta tietosuoja-asetuksesta. 

Kuulin ensimmäistä kertaa Trapestista tultuani vaihdosta, kun sain kuulla useamman tuttavani työskentelevän siellä. Heidän kertomat omakohtaiset kokemukset sekä sieltä saadut työmahdollisuudet herättivät mielenkiintoni. Tajusin melko äkkiä heidän kertomuksista, että sieltä saisi vähintään lisää hyödyllistä oman alan työkokemusta. Ei tarvinnut kovin kauaa miettiä lähettääkö hakemusta vai ei.

Minun päävastuualuna oli erilaisten sisäisten ja ulkoisten tapahtumien organisointi ja niihin liittyvien tehtävien delegointi. Tapatumatiimi koostuu Trapestin eri tiimien henkilöistä ja kaikki halukkaat saavat osallistua. Heidän kanssa olen suunnitellut ja järjestetty näitä ulkoisia ja sisäisiä tapahtumia. 

Tapahtumatiimin kanssa olemme osallistuneet eri messuille sekä edustus tapahtumiin. Näistä mieleen painuvin oli Polar Bear Pitching. Siellä pääsimme näkemään suuren monipäiväisen tapahtuman järjestämisen sekä itse tapahtuman. Tämä tapahtuma oli myös mahdollisuus päästä verkostoitumaan monen 

Vuosi on mennyt melkoisella vauhdilla ja kokemusta on kertynyt. Omassa työssäni olen pääsyt näkemää miten paljon tapahtumien suunnittelu, valmistelu ja järjestäminen vaatii, mutta tämä on ollut sitä kallisarvoista kokemuksen keräämistä. Lisäarvoa työkokemukselle on tuonut mahdollisuus oppia muustakin työtehtävistä kuin omasta työstä, koska me kaikki työskentelemme samassa tilassa ja näemme päivittäin muiden työskentelyä. 

Itselle tärkein ja mahtavin puoli Trapestista oli kaikki kanssa työntekijät ja erityisesti se mitä olemme yhdessä kokeneet. Heidän kautta olen luonut tärkeitä kontakteja ja vielä tärkeämmin mahtavia kokemuksia niin tapahtumavastaavan työssä toimistolla kuin yhteisissä virkistäytymishetkissä toimiston ulkopuolelta. 

Näin lopuksi kiitos erityisesti kaikille kanssatovereille mahtavasta vuodesta!

-Viivi