Vuosi web-vastaavana

Vuosi web-vastaavana

Tervehdys!

Olen Ollilan Maria, tietojenkäsittelyn opiskelija ja tämän toimintakauden Trapestin web-vastaava. Tehtäväkuvaani on kuulunut Trapestin uusien nettisivujen koodaaminen, asiakastapaamiset ja web-tiimin johtaminen, tukeminen ja auttaminen. Olen myös pitänyt huolen toimiston IT-laitteiston toimisesta.

Trapestista kiinnostuin jo ensimmäisenä koulupäivänä, kun meitä kierrätettin Teuvo Pakkalan tiloissa ja yhtenä kohteena oli Trapestin toimisto. Tuolloinen talousvastaava piti vakuuttavan esitelmän Trapestista, joka herätti pientä mielenkiintoa. Tiesin jo etukäteen, että Trapestilta saisi varmasti hyviä kokemuksia, kontakteja, sekä työkokemusta, omien aikaisempien kokemusteni perusteella.


Rekryn alkaessa mietin pitkään ja hartaasti uskallanko hakea vai en, ja lopulta tulin siihen tulokseen, että hakeminen ei maksa minulle mitään. Hain ja juttelin vielä Tuuni18-tapahtumassa edellisen web-vastaavan kanssa, mikä vahvisti haluani päästä töihin Trapestille.

Lopulta minut sitten valittiin web-vastaavaksi ja vuosi on kyllä mennyt todella nopeaa ohi. Saimme uudelle web-tiimille hyvän alun, kun keväällä meille tuli kaksi asiakasta kesän ajaksi. Teemme siis web-tiimin kanssa asiakkaille nettisivuja WordPressin avulla, sekä graafisia markkinointimateriaaleja, kuten julisteita ja käyntikortteja.

Itselläni oli kesän aikana operaationa Trapestin uudet nettisivut, jotka valmistuivat juuri ennen koulun alkua. Olen varsin tyytyväinen tulokseen, koska vanhat sivut olivat vanhentuneet, ja saimme päivitettyä Trapestin nettisivujen ilmeen nykyaikaan.

Samalla tuin ja autoin web-kehittäjiäni heidän ensimmäisissä projekteissaan, joten uuden oppimista tuli kesän aikan todella paljon. Se oli kuitenkin hyvä aloitus vuodella, kun alusta lähtien oli tekemistä, eikä kesällä ollut vielä koulua häiritsemässä. Syksyn tullen koulukin tuli kuvioihin mukaan ja aika on vain lentänyt sen jälkeen.

Trapestilla olen vahvistanut omaa ammatillista osaamista, ongelmanratkaisukykykä, sekä tiimin johtamista. Lisäksi olen Trapestin avulla nopeuttanut opintojani. Kaikista parasta on kuitenkin ollut meidän porukan ryhmähenki ja yhdessä tekemisen meininki.