Vuoteni tapahtumavastaavana

Vuoteni tapahtumavastaavana

 

 

Moikka, minä olen Tiina ja olen toiminut Trapestin tapahtumavastaavana viimeisen vuoden ajan. Opiskelen liiketaloutta Teuvo Pakkalan kadun kampuksella toista vuotta.  

 

Kuulin Trapestista siskoltani, joka on työskennellyt markkinointivastaavana ja hän rohkaisi minua hakemaan tapahtumavastaavan paikkaa. Olin aluksi hieman epävarma, kun minulla ei ollut ihan tarkkaa käsitystä siitä, mitä Trapestilla tehdään. Laitoin kuitenkin hakemuksen ja haastattelun jälkeen sain paikan. Vielä tässäkään vaiheessa en ollut varma, mitä toimenkuvaani tarkalleen kuuluu. Jälkeenpäin asiaa miettiessä, olen todella tyytyväinen, että hyppäsin tuntemattomaan.

 

Tapahtumavastaavan työnkuvaan kuuluu toimistolla järjestettävien tapahtumien suunnittelu sekä henkilöstön sisäisten tapahtumien järjestäminen. Kasasimme Trapestin porukasta tapahtumatiimin, jonka kanssa järjestäminen ja suunnittelu oli huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kuin yksin. Vuoden aikana osallistuimme mm. Innostartin järjestämiseen sekä Tuuni18 -tapahtuman rakentamiseen ja purkamiseen, oman ständeilyn ohella.

 

Vuoden kohokohta tapahtumien osalta oli Polar Bear Pitching, johon osallistuimme vapaaehtoisina. PBP oli kokemuksena erittäin avartava ja pääsimme näkemään ison tapahtuman organisointia. Suosittelen kaikkia osallistumaan tapahtumaan vapaaehtoisina työntekijöinä, jolloin pääsee näkemään myös kulissien taakse.

 

Vuosi Trapestilla on ollut erittäin opettavainen. Olen saanut paljon uusia kavereita ja päässyt näkemään yrityksen toimintaa myös muilla osa-alueilla. Olen itse suuntautunut oikeuteen ja hallintoon, joten on ollut hienoa nähdä myös markkinoinnin sekä taloushallinnon ja web -puolen toimintaa. Hallituksen kokouksiin osallistuminen on näyttänyt yrityksen toimintaa vielä pintaa syvemmältä.

 

Loppuun vielä kiitokset koko Trapestin porukalle, hyvällä yhteishengellä teimme tästä vuodesta kaikille unohtumattoman!