Vuoteni toimitusjohtajana

Vuoteni toimitusjohtajana

Hei,

Julia Hoikkala

Nimeni on Julia Hoikkala ja olen toiminut viimeisen vuoden ajan Trapestin toimitusjohtajana. Opiskelen parhaillaan kolmatta vuotta Liiketalouden esimiestyön ja henkilöstöosaamisen suuntautumisessa ja tarkoitus olisi saada opinnot pakettiin ennen kesää.

 

Päädyin viime keväänä Trapestin ständille ja hetken aikaa juteltuani sen aikaisille työntekijöille, päädyin hakemaan Trapestille töihin. Vielä haastatteluun mennessäni, minulla ei ollut juurikaan ymmärrystä millainen yritys Trapesti on. Nopeasti selvisikin miten yritys pyörii ja päädyinkin ottamaan toimitusjohtajan viran vastaan. Tästä lähti käyntiin opiskeluaikani paras vuosi!

 

Vuosi on vierähtänyt nopeasti, mutta käteen on jäänyt reilusti kokemusta sekä arvokasta uutta tietoa ja taitoa. Olen toimitusjohtajana ollut vastuussa yrityksen operatiivisesta toiminnasta sekä henkilöstöhallinnasta. Henkilöstön koko on parhaillaan ollut jopa 17 työntekijää, sillä henkilöstön tarve kasvoi kesken vuoden. Vuoden aikana olen myös ollut tiiviissä yhteistyössä Trapestin hallituksen kanssa, samalla toimien työntekijöiden ja hallituksen välisenä viestijänä.

 

Toimitusjohtajana olen myös päässyt perehtymään meidän omaan kirjanpitoon, markkinoinnin ihmeelliseen maailmaan sekä saanut laajempaa ymmärrystä meidän web-tiimin työstä. Näiden ohella on uuden henkilöstön rekrytointikin tullut myös erittäin tutuksi vuoden mittaan. Oman työn lisäksi olen ollut osana Trapestin tapahtumatiimiä, jonka kanssa olemme järjestäneet erilaisia tapahtumia opiskelijoille sekä meidän omalle henkilöstölle. 

Toimitusjohtajana toimiminen on vaatinut erittäin paljon aikaa ja työtä, mutta se kokemus mikä siitä jäi käteen, on korvaamaton. Olen saanut vuoden oman alan työkokemusta, joka auttaa tulevaisuudessa ihan varmasti. Onhan se nimittäin hieno CV merkintä, jota ei jokaisella vastaantulijalla ole. Viimeiseksi, muttei suinkaan vähäisimmäksi haluan kiittää ohjaavia opettajia, hallitusta sekä etenkin koko meidän mieletöntä henkilöstöä, teidän ansiosta vuodesta tuli mahtava. Kiitos!